search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:29
MENU CLOSE

Έξαλλος ιερέας ματαιώνει κηδεία και πετάει έξω τους τεθλιμμένους συγγενείς (Video)

03.07.2018 08:00
Έξαλλος ιερέας ματαιώνει κηδεία και πετάει έξω τους τεθλιμμένους συγγενείς (Video) - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε ναό, όταν ιερέας θύμωσε με το ποίμνιό του και τους πέταξε έξω.

Συγκεκριμένα, στο ναό St. Marys στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, οι συγγενείς είχαν μαζευτεί για κηδέψουν την αγαπημένη τους Άγκνες Χικς.

Κάποια στιγμή ένας από τους παραβρισκόμενους κλώτσησε κατά λάθος ένα από τα ιερά σκευή που θα χρησιμοποιούνταν αργότερα στο μυστήριο, προκαλώντας την έκρηξη του ιερέα.

 «Τότε βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού. Πήγε στο μικρόφωνο και είπε ότι δεν θα γίνει η κηδεία, διατάζοντας τον κόσμο να τσακιστεί έξω από την εκκλησία του», δήλωσε μία εκ των συγγενών.

Εν τέλει η οικογένεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία τους συνόδευσε σε ένα γραφείο τελετών που πραγματοποίησε τελικά την τελετή.

Ωστόσο η συμπεριφορά του ιερέα κατεγράφη σε βίντεο, το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Ο ιερέας ζήτησε συγγνώμη με μια ανοικτή επιστολή όπου ανέφερε τα εξής: «Ξεστόμισα λέξεις που δεν λέω ποτέ και φέρθηκα απαράδεκτα σε ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνω και έχω ορκιστεί να υπηρετώ. Αντί να δείξω συμπόνια και αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους της νεκρής, εστίασα στον θυμό μου με τελείως λάθος τρόπο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28