20/02/2020 16:50:31

Έξαλλος ιερέας ματαιώνει κηδεία και πετάει έξω τους τεθλιμμένους συγγενείς (Video)

Έξαλλος ιερέας ματαιώνει κηδεία και πετάει έξω τους τεθλιμμένους συγγενείς (Video) - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε ναό, όταν ιερέας θύμωσε με το ποίμνιό του και τους πέταξε έξω.

Συγκεκριμένα, στο ναό St. Marys στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, οι συγγενείς είχαν μαζευτεί για κηδέψουν την αγαπημένη τους Άγκνες Χικς.

Κάποια στιγμή ένας από τους παραβρισκόμενους κλώτσησε κατά λάθος ένα από τα ιερά σκευή που θα χρησιμοποιούνταν αργότερα στο μυστήριο, προκαλώντας την έκρηξη του ιερέα.

 «Τότε βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού. Πήγε στο μικρόφωνο και είπε ότι δεν θα γίνει η κηδεία, διατάζοντας τον κόσμο να τσακιστεί έξω από την εκκλησία του», δήλωσε μία εκ των συγγενών.


Εν τέλει η οικογένεια τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία τους συνόδευσε σε ένα γραφείο τελετών που πραγματοποίησε τελικά την τελετή.


Ωστόσο η συμπεριφορά του ιερέα κατεγράφη σε βίντεο, το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Ο ιερέας ζήτησε συγγνώμη με μια ανοικτή επιστολή όπου ανέφερε τα εξής: «Ξεστόμισα λέξεις που δεν λέω ποτέ και φέρθηκα απαράδεκτα σε ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνω και έχω ορκιστεί να υπηρετώ. Αντί να δείξω συμπόνια και αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους της νεκρής, εστίασα στον θυμό μου με τελείως λάθος τρόπο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.