search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:38
MENU CLOSE

«Ασυγκράτητο» το γνωστό ζευγάρι στην Τήνο: Καυτά φιλιά στην παραλία! (Photos)

03.07.2018 08:05
Λάσπες, μπάζα και καταστροφή: Φωτογραφίες από την περιοχή της Εύβοιας που ισοπέδωσε η πλημμύρα (Photos) - Media Gallery 11

 

Τι κι αν δεν έχουν παραδεχτεί δημοσίως τον έρωτά τους; Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την Ιωάννα Παπαγιάννη οι οποίοι εθεάθησαν στην Τήνο σε τρυφερές στιγμές! 

Ο 40χρονος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και το 26χρονο μοντέλο ταξίδεψαν στην Τήνο προκειμένου να παραβρεθούν στον γάμο του καλού τους φίλου Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα.

Το ζευγάρι, αντί να κολυμπήσει στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνταν οι υπόλοιποι καλεσμένοι προτίμησε την παραλία του Πανόρμου προκειμένου να απολαύσει μακριά από αδιάκριτα μάτια τον έρωτά του.

Μετά την Τήνο, οι διακοπές τους συνεχίστηκαν στο «Costa Navarino», στην Πύλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:37