search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57
MENU CLOSE

Συγκλονιστικές εικόνες από ναυάγιο φέρι μποτ: Γαντζώθηκαν στα κάγκελα οι επιβάτες (Photos & Video)

03.07.2018 12:46
Συγκλονιστικές εικόνες από ναυάγιο φέρι μποτ: Γαντζώθηκαν στα κάγκελα οι επιβάτες (Photos & Video)  - Media Gallery

 

Το φερι μποτ ανοιχτά της Ινδονησίας, έγειρε μεσοπέλαγα στη φουρτούνα και άρχισε να μπάζει νερά. Ήταν ζήτημα λεπτών να βυθιστεί. Μετέφερε αυτοκίνητα και 139 επιβάτες, αλλά δεν υπήρχαν σωσίβια για όλους. Πανικόβλητοι κάποιοι άρχισαν να πηδούν στα μανιασμένα κύματα, κάποιοι άλλοι γαντζώθηκαν από τα κάγκελα του κύτους για να σωθούν. Η θάλασσα εντωμεταξύ κατάπινε τα οχήματα που δεν είχαν δεθεί καλά.

Το φέρι μποτ KM Lestari ferry εκτελούσε δρομολόγιο από το νησί Σουλαουέζι προς τη νήσο Σελαγιάρ. Δυο ώρες μετά τον απόπλου του, ξέσπασε σφοδρή θαλασσοταραζή και άνοιξε ρήγμα στο κύτος του με αποτέλεσμα να μπάζει νερά.

Τουλάχιστον έξι άτομα πνίγηκαν ενώ η επιχείρηση διάσωσης γινόταν κάτω από σφοδρή βροχόπτωση. Τραγική ειρωνεία: Το οχηματαγωγό απείχε μόλις ένα τέταρτο της ώρας από το λιμάνι του προορισμού του όταν άρχισε να βυθίζεται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57