09/12/2019 12:59:08

Τζανακόπουλος: Ο Χατζηδάκης θύμωσε με τον Μοσκοβισί... και με την αλήθεια (Video)

Τζανακόπουλος: Ο Χατζηδάκης θύμωσε με τον Μοσκοβισί... και με την αλήθεια (Video) - Media

 

Επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για την αντίδρασή του στα όσα είπε νωρίτερα στη Βουλή ο κοινοτικός Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί. Όπως είπε, ο κ. Χατζηδάκης θύμωσε με τον κ. Μοσκοβισί αλλά στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια ότι δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο, αλλά μια πολύ επιτυχημένη συμφωνία για το χρέος.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

"Παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα τον κ. Χατζηδάκη να θυμώνει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Μοσκοβισί.

Ο κ. Χατζηδάκης όμως στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια. Θύμωσε με το γεγονός ότι ο κ. Μοσκοβισί είπε το αυτονόητο:

• ότι δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο,

• ότι η Ελλάδα πέτυχε μια πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο.

Θύμωσε όμως και με το γεγονός

• ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δε θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πολιτική ευελιξία από τη μεριά της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο κ. Χατζηδάκης, αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλεόν να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί.

Kαι να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.