search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:19
MENU CLOSE

Το θρίλερ στη σπηλιά της Ταϊλάνδης συνεχίζεται: Τα παιδιά είναι καλά αλλά θα χρειαστεί μήνες για να βγουν (Video)

03.07.2018 13:47
Κορωνοϊός: Ανατροπή στα δεδομένα - Υψηλή η μεταδοτικότητά του από τα παιδιά (Video) - Media

 

Το θρίλερ στην Ταϊλάνδη με τα 12 παιδάκια που είναι παγιδευμένα μέσα σε μια σπηλιά συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μήνες. Μπορεί να είναι καλά στην υγεία τους όπως ανακοίνωσαν οι αρχές αλλά για να βγουν θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και 4 μήνες, να «πέσουν» τα νερά της σπηλιάς.

«Τα αγόρια που είναι παγιδευμένα στη σπηλιά θα πρέπει να μάθουν είτε κατάδυση είτε να περιμένουν για μήνες εώς ότου οι πλημμύρες υποχωρήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο στρατός της Ταϊλάνδης.

Χίλιοι Ταιλανδοί διασώστες, 30 αμερικάνοι πεζοναύτες και διασώστες από κάθε μεριά του κόσμου έχουν συγκεντρωθεί και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα 12 αγοράκια που «κόλλησαν» μέσα σε μια σπηλιά παγίδα.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων γίνεται προσπάθεια να εγκατασταθεί τηλεφωνική γραμμή προκειμένου οι γονείς των μαθητών να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Όπως μεταδίδει το BBC τέσσερις δύτες επιχειρούν να προσεγγίσουν εκ νέου τα παιδιά προκειμένου να τους δώσουν ενεργειακά τζελ αλλά και τρόφιμα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα περισσότερα παιδιά βρίσκονται στην πράσινη κατηγορία, δηλαδή είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν τραυματιστεί. Μάλιστα δύο γιατροί που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να μείνουν δίπλα στα παιδιά για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα 12 παιδιά που ήταν αθλήτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας μαζί με τον προπονητή τους, παρέμειναν για εννέα ημέρες παγιδευμένοι μέσα σ’ ένα πλημμυρισμένο σπήλαιο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18