search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι 3 ετών όταν εξερράγη φουσκωτό τραμπολίνο (Photos)

03.07.2018 16:18
Τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι 3 ετών όταν εξερράγη φουσκωτό τραμπολίνο (Photos) - Media

 

Ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν εξερράγη το φουσκωτό τραμπολίνο πάνω στο οποίο έπαιζε, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του, την Κυριακή.

Πρόκειται για την μικρή Άβα-Μέι Λιτλμπόι, η οποία εκτοξεύτηκε σε ύψος 6 μέτρων όταν εξερράγη το τραμπολίνο σε παραλία του Νόρφολκ, στη Μ. Βρετανία.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά αργότερα κατέληξε στα τραύματά του.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον θάνατο του κοριτσιού και εμπειρογνώμονες κλήθηκαν να εξετάσουν τον φουσκωτό εξοπλισμό στον οποίο έπαιζε.

Η οικογένεια του κοριτσιού δήλωσε: «Δεν ήταν συνηθισμένο κορίτσι, καθώς όποιος την γνώριζε, του έκανε εντύπωση. Ο καθένας που την γνώρισε, δεν ήθελε να την ξεχάσει. Το υπέροχο γέλιο και το χαμόγελό της μπορούσαν να φωτίσουν ακόμα και τα πιο σκοτεινά δωμάτια».

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι μάρτυρες άκουσαν ένα «δυνατό κρότο», πριν από το φουσκωτή «προφανώς έκρηξη» στην παραθαλάσσια περιοχή.

Το περιστατικό οδήγησε σε έκκληση προς την κυβέρνηση να εξετάσει την προσωρινή απαγόρευση των φουσκωτών σε δημόσιους χώρους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15