Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι περισσότεροι θα βιαστούν να απαντήσουν ότι οι μπανάνες με το έντονο κίτρινο χρώμα είναι οι ιδανικές: Ούτε άγουρες αλλά ούτε και υπερβολικά γινωμένες.
Είναι όμως πραγματικά έτσι;
Ο διατροφολόγος Ρίανπν Λάμπερτ ξεκαθαρίζει: Δεν έχει σημασία πώς είναι εξωτερικά μία μπανάνα – σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά υγιεινή. Προσοχή όμως! Όσοι έχουν διαβήτη τύπου 2 πρέπει να αποφύγουν τις ώριμες μπανάνες, και γενικά τα ώριμα φρούτα.
«Οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη συνιστάται να τρώνε μπανάνες που δεν είναι υπερβολικά ώριμες ώστε να μην έχουν πρόβλημα με το σάκχαρο του αίματος τους», ανέφερε ο ειδικός.
Ο Ρίαν ανέφερε επίσης πως οι πιο ώριμες μπανάνες χωνεύονται πιο γρήγορα, γι΄αυτό και τις προτιμούν οι τενίστες, αλλά σε βάση θρεπτικών ουσιών δεν διαφέρουν από τις άγουρες.
Πάντως χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο εξακολουθούν να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στα social media και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.