search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:53
MENU CLOSE

Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης της Βέτας Μπετίνη για την Τζέσυ Παπουτσή: «Η μαμά μου σίγουρα θα σε περιμένει… Δώσε της ένα φιλί»

03.07.2018 16:36
Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης της Βέτας Μπετίνη για την Τζέσυ Παπουτσή: «Η μαμά μου σίγουρα θα σε περιμένει… Δώσε της ένα φιλί» - Media

 

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Τζέσυς Παπουτσή την περασμένη Κυριακή.

Η κόρη της Βέτας Μπετίνη, Λιάνα Καραγιαννίδου, που «έφυγε» κι εκείνη πριν λίγο καιρό, ράγισε καρδιές μιλώντας για την αγαπημένη Τζέσυ Παπουτσή.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της κόρης της Β. Μπετίνη:

«Τζέσυ αγάπη μου… καλό δρόμο στο φως… σε ευχαριστώ για όλα… και αν τελικά στα αλήθεια οι ψυχές συναντιούνται εκεί σε μια άλλη διάσταση ξανά… η μαμά μου σίγουρα θα σε περιμένει… δώσε της ένα μεγάλο φιλί… ξεκουράσου! Είσαι μεγάλη ηρωίδα… μεγάλη μαχήτρια! Είσαι παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που περνάει δύσκολα… είσαι μεγάλη δύναμη! Με γέλιο με θάρρος… με… μόνο εσύ το ξέρεις… Εμείς εδώ.. κάποιοι θα προσέχουμε τον Γιώργο σου… και κάποιοι το Giannis σου… πόση δύναμη μου έχετε δώσει και οι δυο… πόσο σε έχω μέσα στην καρδιά μου… πόσο ήθελα να…. πόσο… είσαι σπουδαία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15