search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:53
MENU CLOSE

Έβαλε υαλουρονικό για να φουσκώσει τα χείλη της και όταν εκείνα χάλασαν ο γιατρός της είπε ότι φταίει το στοματικό σεξ που έκανε

03.07.2018 16:42
Έβαλε υαλουρονικό για να φουσκώσει τα χείλη της και όταν εκείνα χάλασαν ο γιατρός της είπε ότι φταίει το στοματικό σεξ που έκανε - Media

Η κατάσταση για την 26χρονη Σαρλότ Νιλ ήταν απελπιστική. Είχε δώσει 680 λίρες για δυο επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό της προκειμένου να τοποθετήσει στα χείλη της υαλουρονικό οξύ για να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο θελκτικά.

Μέσα σε ένα εξάμηνο όμως τα χείλη είχαν χαλάσει, είχαν φουσκώσει σε άλλα σημεία και σε άλλα είχαν ξεφουσκώσει και η εικόνα που παρουσίαζε η Σάρλοτ είχε χαλάσει την εμφάνιση που ήθελε να σμιλέψει στο πρόσωπο της.

Η Σάρλοτ άρχισε επίσης να πονάει φριχτά στα χείλη και το σαγόνι σε σημείο να μην μπορεί να ανοίξει το στόμα της για να φάει. Τότε αποφάσισε να επισκεφτεί την κλινική που είχε κάνει τις δυο μικροεπεμβάσεις για να ρωτήσει τι είχε συμβεί.

Η κλινική λεγόταν «Μπιουτι μποξ μπαι Μάγκι», αλλά κανείς δεν κατάφερε να την ενημερώσει για το πώς ακριβώς το έπαθε αυτό το κακό στα χείλη. Οι γιατροί έριχναν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί έλεγαν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη.

Τότε η Σάρλοτ απογοητευμένη ανέβασε τις φωτογραφίες της στα σόσιαλ μίντια και εξηγούσε σε ποια κλινική είχε πάει και τι κακό της έκαναν.

Τα σχόλια από κάτω γέμισαν τον τοίχο της σε σημείο να αναγκαστεί να γράψει και ο γιατρός- Διευθυντής του «Μπιούτι μποξ μπαι Μάγκι». Αυτό που έγραψε δεν ήταν ακριβώς εκείνο που θα ήθελε η Σάρλοτ. Ο διευθυντής του ινστιτούτου ομορφιάς την κατακεραύνωσε: «Έξι μήνες μετά πας και σου βγάζουν από τα χείλη. Ρώτα τον φίλο που έκανες στοματικό έρωτα τελευταίο που έβαλε το όργανό του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45