search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:17
MENU CLOSE

Πρωτοφανές «άδειασμα» του Πάνου Βλάχου στην Ελένη Φουρέιρα – «Είναι αντιεπαγγελματίας»

03.07.2018 16:44
Πρωτοφανές «άδειασμα» του Πάνου Βλάχου στην Ελένη Φουρέιρα – «Είναι αντιεπαγγελματίας» - Media

 

Με μια μεγάλη απογοήτευση φέρεται να ήρθε αντιμέτωπη η Ελένη Φουρέιρα, αφού παρά την επιτυχία των τελευταίων μηνών, ένα «όχι» ήταν αρκετό για να της χαλάσει τη διάθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας στόχευε σε μία δική της συνεργασία με τον ηθοποιό που εκτόξευσε τις μετοχές του μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», Πάνο Βλάχο.

Ο ίδιος εκτός από την ενασχόλησή του με την υποκριτική, ασχολείται και με τη μουσική, με την πρόταση της Panik για ένα ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα να κερδίζει αρχικά τη θετική του απάντηση.

Η Ελένη, μάλιστα λέγεται πως είχε ξεκινήσει ήδη τις πρόβες για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Τελευταία στιγμή, όμως, ο ηθοποιός -που είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από το Los Angeles- όχι μόνο αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους πριν καν αρχίσει, μα φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες της δισκογραφικής πως ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως όλο αυτό… δεν ταιριάζει στο στυλ του.

Η Φουρέιρα από τη μεριά της, εκνευρίστηκε πολύ με την όλη εξέλιξη τόσο λόγω της δικής της προετοιμασίας όσο και λόγω της συμπεριφοράς του ηθοποιού, κάνοντας λόγο ακόμα και για αντιεπαγγελματισμό.

Η δισκογραφική της εταιρεία δεν έχει πάρει επίσημη θέση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η πόρτα στον Βλάχο έχει κλείσει για τα καλά…

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12