search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:27
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίζεται γυμνή και αναστατώνει – Τα αρνητικά σχόλια και το… Photoshop! (Video | Photo)

04.07.2018 08:48
Νέα εκπομπή μαγειρικής στο Open TV - Media

 

Άλλη μια φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου ήρθε για να προκαλέσει πλήθος σχολίων αλλά και ποικίλων αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Στην εν λόγω φωτογράφιση η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή με τα μακριά μαλλιά της να καλύπτουν τα «απόκρυφα» σημεία του σώματός της. Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι αντέδρασαν στην επιλογή της να φωτογραφηθεί γυμνή, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το κορμί της, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες έχουν υποστεί Photoshop.

Η αισθησιακή φωτογράφιση σχολιάστηκε στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συμφωνώ που δε στενοχωριέται και με τη στάση, αγνοώ τους haters και τα κακά σχόλια και θα κοιμηθώ το βράδυ». Εννοείται ότι θα κοιμηθείς, γιατί κάποιοι άνθρωποι υπάρχουν απλά για να βγάζουν χολή. Αλλά ότι κάθεται και απαντάει στον καθένα με ξεπερνά. Κάνεις ένα δημοκρατικό block σε αυτόν που βλέπεις ότι χυδαιολογεί. Είναι όμως η άτιμη πολύ φωτογενής. Είναι πολύ ζουμερή. Έχει ωραίο κορμί. Δεν ξέρω αν έχει ατέλειες ή έχει γίνει photoshop. Η συγκεκριμένη πάντως φωτογράφιση είναι λίγο ονειρική».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:26