search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:44
MENU CLOSE

Η δημόσια διάψευση του Θέμη Γεωργαντά (Video)

04.07.2018 09:36
Η δημόσια διάψευση του Θέμη Γεωργαντά (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», την Τρίτη, δημοσιογράφος της εκπομπής παρουσίασε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Θέμης Γεωργαντάς πρόκειται να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να βρεθεί στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Μια μέρα αργότερα, ο Θέμης Γεωργαντάς μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» διαψεύδει την είδηση, τονίζοντας ότι θα παραμείνει στο πλευρό της Φαίης σκορδά και ότι το μόνο που μένει είναι μια τυπική συζήτηση με τον ΑΝΤ1.

«Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με τον Alpha για να βρίσκομαι στην εκπομπή της Ναταλίας. Όλο αυτό είναι εντελώς ανυπόστατο. Είμαι πέντε χρόνια στο Πρωινό, περνάω εξαιρετικά με τη Φαίη και παραμένω στην εκπομπή. Το μόνο που μένει είναι το τυπικό ραντεβού με τον ΑΝΤ1, όπως γίνεται στο τέλος κάθε σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:44