search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:59
MENU CLOSE

Μεγάλη φωτιά στη Σπίνα Χανίων – Νέο πύρινο μέτωπο στον Μυλοπόταμο

04.07.2018 12:05

 

Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε από τις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Μυλοποτάμου, κοντά στον οικισμό Άγιος Σύλλας, μετά το Πέραμα, προς Γαράζο.

Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 25 άνδρες, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για κάποια κατοικημένη περιοχή.

Παράλληλα, μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από αργά το μεσημέρι στην Σπίνα του δήμου Κανδάνου Σελίνου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αποσοβήθηκε ο κίνδυνος για σπίτια και πλέον η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη.

Όπως ανέφεραν στο «Π» αξιωματική της Πυροσβεστικής, ο οικισμός δεν απειλείται ενώ πέντε ηλικιωμένοι που ένοιωσαν δυσφορία, απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μετά τη μια στην κατάσβεση συμμετέχει και το πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα της Π.Υ με περισσότερους από 20 πυροσβέστες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα.

Συμφωνά με το zarpanews, η φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή και οι προσπάθειες των πυροσβεστών στοχεύουν στην προστασία των σπιτιών των κατοίκων της Σπίνας.

Το έργο της κατάσβεσης της φωτιάς δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57