search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Καλούν σε απολογία τον Πελετίδη επειδή μετέτρεψε σκουπιδότοπο σε παράκτιο πάρκο! (Photos)

04.07.2018 13:21
Καλούν σε απολογία τον Πελετίδη επειδή μετέτρεψε σκουπιδότοπο σε παράκτιο πάρκο! (Photos) - Media

 

Σε απολογία καλείται ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, για τα έργα ανάπλασης που εκτελούν συνεργεία του Δήμου στην περιοχή Κόκκινος Μύλος.

Τη διαδικασία κίνησε η Κτηματική Υπηρεσία, ζητώντας να σταματήσουν οι εργασίες που εκτελεί ο Δήμος στην περιοχή. Από την πλευρά του ο Κώστας Πελετίδης ξεκαθαρίζει ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν ώστε να παραδοθεί ένα όμορφο παράκτιο πάρκο στους πολίτες της Πάτρας, καλώντας μάλιστα τους κατοίκους της περιοχής να πλαισιώσουν την προσπάθεια του Δήμου.

«Δεν είναι ότι εμείς θα πάμε να κάνουμε εκεί κανένα ξενοδοχειακό συγκρότημα. Αν κάναμε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, κανένας δε θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία. Αυτή η επιμέλεια θα σταματούσε. Εκεί που φτιάχνεις ξενοδοχειακά συγκροτήματα, εκεί σταματούν όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πατρέων, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε φωτογραφίες από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:28