search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25
MENU CLOSE

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του φαντάρου – Τι έδειξαν οι κάμερες του πλοίου (Video)

05.07.2018 07:50
Τηλεκπαίδευση: Προβλήματα και τη δεύτερη μέρα - «Δεν φταιμε εμείς αλλά η εταιρεία» επιμένει υπ. Παιδείας (Video)  - Media

 

Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τα ίχνη του χάθηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού με το πλοίο «νήσος Ρόδος» από την Χίο όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι κάμερες του πλοίου έδειξαν ότι ο φαντάρος στις 05:30 τα ξημερώματα βρισκόταν πάνω στο πλοίο να κάνει βόλτες στο κατάστρωμα.

Μέχρι σήμερα, οι πληροφορίες ήθελαν τον χρόνο για τον νεαρό στρατιώτη να έχει σταματήσει περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα, οπότε και δόθηκε το τελευταίο στίγμα από το κινητό του ανοιχτά της Τήνου.

Σύμφωνα με το νέο στοιχείο ο νεαρός ήταν ζωντανός λίγη ώρα πριν το πλοίο φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει και έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο που τον ήθελε να επιβιβάζεται σε κάποιο όχημα και να βγαίνει από το πλοίο.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25