search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48
MENU CLOSE

Έδιναν δωρεάν τηλεόραση αν η εθνική ομάδα σκόραρε πολλά γκολ – Τώρα το μετανιώνουν…

05.07.2018 12:44
Ο «Άγιος Βασίλης» πήγε σε γηροκομείο και πιθανώς έκανε «δώρο» κορωνοϊό σε 118 ανθρώπους - Media

 

Η προωθητική ενέργεια μιας εταιρείας για να πουλήσει περισσότερες τηλεοράσεις φαίνεται ότι αρχίζει να της γυρίζει μπούμερανγκ καθώς η εθνική ομάδα της χώρας έχει αποφασίσει να την… καταστρέψει οικονομικά.

Τι έχει συμβεί;

Μια βελγική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου δημοσιοποίησε την ακόλουθη διαφήμιση: «Είστε φίλαθλος του Βελγίου; Με μια καλή τηλεόραση, μπορείτε φέτος να απολαύσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σαν να καθόσασταν στην πρώτη σειρά! Και πιθανόν, εντελώς δωρεάν, καθώς εάν το Βέλγιο πετύχει πάνω από 15 γκολ, η εταιρία μας θα σας επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της αγοράς σας».
 
Το Βέλγιο έχει μέχρι στιγμής πετύχει 12 γκολ, αριθμός ικανός να προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα σε κάποια στελέχη της εταιρίας, αν και κάποιοι από τους παίκτες του Βελγίου, απ’ ό,τι φαίνεται, ελπίζουν να εκμεταλλευθούν την προσφορά αυτή.
 
«Οι φίλοι μας αγόρασαν από αυτούς μια τηλεόραση, και…το σκέφτομαι», δήλωσε ο Ντράις Μέρτενς σε εκπροσώπους του Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Ιαπωνία, προσθέτοντας – προς απογοήτευση όπως φαίνεται της εταιρίας ηλεκτρικών ειδών – ότι στο Βέλγιο αρέσει «να σκοράρει πολλά γκολ».
Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48