search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Επιστρέφει στον «Real» ο Νίκος Στραβελάκης

05.07.2018 16:46
Επιστρέφει στον «Real» ο Νίκος Στραβελάκης - Media

 

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Στραβελάκη στον «Real FM» είναι γεγονός. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος και πρώην εκφωνητής ειδήσεων του Mega, όπως αναφέρει το e-tetradio αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι μέσω στον Ιούλιο. Θα βρίσκεται μάλιστα κανονικά στο νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο. Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα έχει εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

Ο Νίκος Στραβελάκης παρουσίαζε το καθημερινό ειδησεογραφικό magazino του σταθμού το μεσημέρι.

Ωστόσο αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο τον Μάρτιο. Ήδη είχαν δημιουργηθεί σύννεφα στις σχέσεις των δύο πλευρών και η συνεργασία του έληξε αφού το προηγούμενο διάστημα κυριαρχούσαν οι γκρίνιες, οι κόντρες και οι εντάσεις.

Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μιχαλέλη για το Epsilon τη διεύθυνση του σταθμού ανέλαβε ο Βαγγέλης Σπαρτάλης. Ο Άκης Παυλόπουλος θα είναι ο νέος διευθυντής ειδήσεων και ο Γιώργος Ψάλτης θα είναι διευθυντής προγράμματος.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:21