search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:35
MENU CLOSE

Διαβάστε που και πότε θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου των αδελφών Αντετοκούμπο

06.07.2018 12:14
Διαβάστε που και πότε θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου των αδελφών Αντετοκούμπο  - Media

 

Σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου για φιλανθρωπικό σκοπό καλούν τους πολίτες οι αδελφοί Αντετοκούμπο. Αύριο, Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 20:00, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα δώσει από τα Σεπόλια, τη γειτονιά που έβαλαν τα πρώτα καλάθια τους, την εκκίνηση του αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, τον οποίο διοργανώνουν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούμπο για την ενίσχυση δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης Antetokounbros 5K θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ο αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει μπροστά από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, όπου ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους τα αδέλφια και θα τερματίσει έξω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει τις οδούς Δυρραχίου-Αγίου Μελετίου-Λιοσίων-Χαλκονδύλη-Ακαδημίας-Λ. Βασιλίσσης Σοφίας-Ηρώδου Αττικού. Ο αγώνας θα διαρκέσει έως τις 21:00 και οι δρόμοι θα ανοίγουν σταδιακά από την Τροχαία για να διευκολυνθεί η διέλευση των οδηγών.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη των αναγκών του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:35