search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσωσε παππού που κατέρρευσε από τη ζέστη στο Γουδή (Photo)

06.07.2018 15:12
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσωσε παππού που κατέρρευσε από τη ζέστη στο Γουδή (Photo)  - Media

 

Για το ήθος του τεράστιου αθλητή Γιάννη Αντετοκούμπο δεν μπορεί να γράψει ή να πει κανείς το παραμικρό. Η ανθρωπιά του όμως είναι μια πτυχή που δεν γνωρίζαμε. Το αστέρι του NBA που γνωρίζει όλος ο κόσμος, κυκλοφορεί σαν ένας απλός άνθρωπος στους δρόμους στο Γουδή, όπου μεγάλωσε.

Ένας παππούς χθες δεν άντεξε τη ζέστη και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του. Ο Γιάννης έκανα τα πάντα μέχρι να πάει το ασθενοφόρο.

Διαβάζουμε στο facebook την ανάρτηση ενός άνδρα που περιγράφει το περιστατικό:

«Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα και πόσο μεγάλος άνθρωπος είσαι. Σε ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν… τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο… και κάπου εκεί νιώθω δυο χέρια πίσω μου να με βοηθάνε σηκώνοντας τον και ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο. Τρέμοντας κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ @Giannis_Antetokoynmpo.

PS: ας ανεβάσουμε και κάτι που να αξίζει

PS2: ναι του έφτανα στο γόνατο

PS3: μην αφήνετε τους παππούδες να κυκλοφορούν με τόση ζέστη»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:34