search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2018: Στους ημιτελικούς η Γαλλία – «Καθάρισε» 2-0 την Ουρουγουάη

06.07.2018 16:05
Μουντιάλ 2018: Στους ημιτελικούς η Γαλλία - «Καθάρισε» 2-0 την Ουρουγουάη - Media

 

Η Γαλλία είχε Βαράν και Γκριζμάν, η Ουρουγουάη δεν είχε Καβάνι και, κάπως έτσι, οι «μπλε» ξεπέρασαν το εμπόδιο των «σελέστε» στη φάση των «οκτώ» του Μουντιάλ της Ρωσίας και πλέον περιμένουν στον ημιτελικό το νικητή του αγώνα Βραζιλίας-Βελγίου.

Ο Γκριζμάν ήταν ο «man of the match», καθώς έφτιαξε το πρώτο γκολ της Γαλλίας με την ιδανική εκτέλεση φάουλ στο 40′ που με κεφαλιά ο Βαράν έστειλε στη γωνία του Μουσλέρα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στο 61ο λεπτό πέτυχε και το δεύτερο γκολ των «μπλε» με τη βοήθεια του Ουρουγουανού τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε τεράστιο λάθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του.

Οι Γάλλοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και ανησύχησαν μόνο στο 44’, με τον Γιορίς να αντιδρά εκπληκτικά σε κεφαλιά του Κάσερες και να κράτα απαραβίαστη την εστία του.

Σημειώνεται ότι στο β’ ημίχρονο υπήρξε μια στιγμή που ο αγώνας πήγε να τιναχτεί στον αέρα όταν «αρπάχτηκαν» οι παίκτες των δύο ομάδων, αλλά ο διαιτητής με ψυχραιμία και δύο κίτρινες κάρτες επέβαλε την τάξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46