search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:07
MENU CLOSE

Λαζαρίδης: Έχουμε μια κυβέρνηση οπερέτα

07.07.2018 08:01
Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή διοδίων σε Γαληψό, Ελευθερούπολη και Ν. Καβάλη - Media

 

“Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα μας είναι επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ. Όσο μένει αυτή η κυβέρνηση κάνει κακό στον τόπο, κάνει κακό στην οικονομία, κάνει κακό στην καθημερινότητα του Έλληνα κάνει κακό στην υγεία, την παιδεία, το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα. Είδαμε στη Βουλή ένα μοιραίο πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο, που όπως πολύ εύστοχα είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης”, τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “News 247 88,6”, ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ έκανε λόγο για “μια κυβέρνηση οπερέτα, ένα θίασο που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ”. “Άλλα λέει ο πρωθυπουργός, άλλα λέει ο υπουργός Εξωτερικών, άλλα ο υπουργός Άμυνας και άλλα ο υπουργός Οικονομικών. Ο δε ταλαίπωρος κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει γίνει κυβερνητικός διπρόσωπος, διότι είναι αναγκασμένος να προσαρμόζεται κάθε ώρα της ημέρας ανάλογα με τους ενδοκυβερνητικούς σχηματισμούς και τις πολιτικές τους πιρουέτες”, είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:

“Νομίζω ότι καταδείχτηκε πλήρως στην ελληνική κοινωνία -και σε όσους παρακολούθησαν τη συνεδρίαση- το πόσο δίκιο είχε η Νέα Δημοκρατία που από τον Απρίλιο του 2016 ζητούσε εκλογές. Αν είχαν γίνει τότε εκλογές η Ελλάδα τώρα θα ήταν μια κανονική χώρα και η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι είναι σήμερα. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατό, χθες αν ήταν δυνατόν, ώστε να επανεκκινήσει η χώρα και να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί καθημερινά αυτή η κυβέρνηση”.

Σε ερώτηση σχετικά με τις επικρίσεις της κυβέρνησης ότι η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί ακροδεξιές πολιτικές, ο κ. Λαζαριδης απάντησε “η κυβέρνηση έχει βρει την καραμέλα της ακροδεξιάς δια πάσαν νόσον” και προσέθεσε: “Κατηγορούν ως ακροδεξιό τον κ. Μητσοτάκη, την κ. Γεννηματά, τον κ. Κουτσούμπα και όλους όσοι κάνουμε τις ίδιες επισημάνσεις, που κάνει και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Όσες φορές και να το επαναλάβουν, ματαιοπονούν. Οι πολίτες ξέρουν πάρα πολύ καλά και ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και ποια είναι η μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς αποκαταστήσαμε τη Δημοκρατία και βάλαμε τα θεμέλια για την πιο ομαλή περίοδο στον τόπο. Οι πολίτες, όμως γνωρίζουν και κάτι άλλο: ότι ο μεγάλος ευεργέτης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είναι ο κ. Τσίπρας. Αυτός συνεργάστηκε μαζί τους όταν ήταν στην αντιπολίτευση, αυτός φώναζε μαζί τους στις πλατείες για προδότες και κρεμάλες. Και φυσικά αυτοί συγκυβερνούν με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου εδώ και τριάμισι χρόνια, ενώ παράλληλα έψαχναν να μετρήσουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για την αλλαγή του εκλογικού νόμου”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03