search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:42
MENU CLOSE

Κουρουμπλής για Καμμένο: Είναι έντιμος πολιτικός, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

07.07.2018 09:32
Κουρουμπλής για Καμμένο: Είναι έντιμος πολιτικός, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση - Media

 

«Δεν θα περικοπούν οι συντάξεις αν ο ΕΦΚΑ δεν είναι ελλειμματικός τον Ιανουάριο» επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας Πάνος Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

«Η συμφωνία είναι ότι θα καταργηθεί η προσωπική διαφορά εφόσον θα διαπιστωθεί ότι ο ΕΦΚΑ θα είναι ελλειμματικός. Εάν η κυβέρνηση κατορθώσει να μην έχει έλλειμα ο ΕΦΚΑ τον Ιανουάριο, είμαι βέβαιος ότι αυτή η ρύθμιση δεν θα ισχύσει» ανέφερε, σημειώνοντας μάλιστα ότι «τελειώνουν τα μνημόνια και η κυβέρνηση θα δείξει ότι νοιάζεται το λαό».

Ο κ. Κουρουμπλής έπλεξε το εγκώμιο του Πάνου Καμμένου όταν ρωτήθηκε ακόμη και για τον κυβερνητικό σχηματισμό και το εάν αυτός κινδυνεύει από τις πολιτικές επιλογές του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας για το Μακεδονικό.  «Μην περιμένετε να ρίξει ο Πάνος Καμμένος αυτή την κυβέρνηση. Όσον και αν το χτυπάτε είναι ένας έντιμος πολιτικός. Δεν θα πέσει αυτή η κυβέρνηση θα πάει στο τέλος της τετραετίας» σημείωσε.

Αναφερόμενος στην επιστολή Τούρκου αξιωματούχου προς τον πρόεδρο του ΕΚ, Αντόνιο Ταγιάνι, ο κ. Κουρουμπλής επισήμανε πως, «δεν μπορεί να συζητηθεί η ανταλλαγή με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. Έχει κλείσει το θέμα. Είμαστε ευρωπαϊκό κράτος, λειτουργεί η δικαιοσύνη, δεν μπορεί να μπει αυτό το θέμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», και συμπλήρωσε.

«Μπορούμε να συζητάμε άλλα θέματα. Είμαστε γείτονες πρέπει να εργαστούμε όλοι με κάθε τρόπο να αμβλύνονται οι τριβές γιατί πρέπει να συνυπάρξουμε. Η δύναμη της οικονομίας θα πείσει και τους Τούρκους να αλλάξουν στάση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:42