19/12/2018 08:30:22

Κουρουμπλής για Καμμένο: Είναι έντιμος πολιτικός, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

Κουρουμπλής για Καμμένο: Είναι έντιμος πολιτικός, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση - Media

 

«Δεν θα περικοπούν οι συντάξεις αν ο ΕΦΚΑ δεν είναι ελλειμματικός τον Ιανουάριο» επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας Πάνος Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

«Η συμφωνία είναι ότι θα καταργηθεί η προσωπική διαφορά εφόσον θα διαπιστωθεί ότι ο ΕΦΚΑ θα είναι ελλειμματικός. Εάν η κυβέρνηση κατορθώσει να μην έχει έλλειμα ο ΕΦΚΑ τον Ιανουάριο, είμαι βέβαιος ότι αυτή η ρύθμιση δεν θα ισχύσει» ανέφερε, σημειώνοντας μάλιστα ότι «τελειώνουν τα μνημόνια και η κυβέρνηση θα δείξει ότι νοιάζεται το λαό».

Ο κ. Κουρουμπλής έπλεξε το εγκώμιο του Πάνου Καμμένου όταν ρωτήθηκε ακόμη και για τον κυβερνητικό σχηματισμό και το εάν αυτός κινδυνεύει από τις πολιτικές επιλογές του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας για το Μακεδονικό.  «Μην περιμένετε να ρίξει ο Πάνος Καμμένος αυτή την κυβέρνηση. Όσον και αν το χτυπάτε είναι ένας έντιμος πολιτικός. Δεν θα πέσει αυτή η κυβέρνηση θα πάει στο τέλος της τετραετίας» σημείωσε.

Αναφερόμενος στην επιστολή Τούρκου αξιωματούχου προς τον πρόεδρο του ΕΚ, Αντόνιο Ταγιάνι, ο κ. Κουρουμπλής επισήμανε πως, «δεν μπορεί να συζητηθεί η ανταλλαγή με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. Έχει κλείσει το θέμα. Είμαστε ευρωπαϊκό κράτος, λειτουργεί η δικαιοσύνη, δεν μπορεί να μπει αυτό το θέμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», και συμπλήρωσε.

«Μπορούμε να συζητάμε άλλα θέματα. Είμαστε γείτονες πρέπει να εργαστούμε όλοι με κάθε τρόπο να αμβλύνονται οι τριβές γιατί πρέπει να συνυπάρξουμε. Η δύναμη της οικονομίας θα πείσει και τους Τούρκους να αλλάξουν στάση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.