search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:22
MENU CLOSE

Καταδικάσθηκε ασθενής για συκοφαντική δυσφήμηση νοσοκομειακού γιατρού

07.07.2018 09:37
Καλαμάτα: Ήχος έκρηξης αναστάτωσε την πόλη - Τι ήταν (video) - Media

 

Ένοχη για απλή αλλά και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος γιατρού του νοσοκομείου κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας μια νεαρή γυναίκα για ανώνυμη ανάρτηση σε ιστοσελίδα παραπόνων για ιατρικά ζητήματα και, κυρίως, παραπτώματα.

Για την απλή δυσφήμηση, που αφορούσε στις αναφορές σε ιατρικά ζητήματα, η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο, ενώ για την συκοφαντική δυσφήμηση (ανέφερε «φακελάκι») καταδικάσθηκε σε 6 μήνες φυλάκισης με αναστολή.

Στην ανάρτηση αναφερόταν ότι πήγε στο νοσοκομείο με κολικό του νεφρού, υποβλήθηκε σε επέμβαση για τοποθέτηση «pigtail», αλλά δεν πήγαν όλα καλά γιατί δε έδωσε «φακελάκι» στο γιατρό και κατέφυγε στη συνέχεια σε ιδιωτικό κέντρο.

Ο γιατρός του Νοσοκομείου Καλαμάτας αντιλήφθηκε την ανάρτηση και κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με τη μεσσηνιακή εφημερίδα «Θάρρος», στην απολογία της η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε ότι έχει κάνει την ανάρτηση και δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος την έκανε. Επίσης, είπε ότι κανείς δεν της ζήτησε «φακελάκι», αλλά και αν της ζητούσε κάποιος, δε θα έδινε.

Τελικά, το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για τη συκοφαντική δυσφήμηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10