search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:10
MENU CLOSE

Το απίστευτο στοίχημα Ιμπραχίμοβιτς-Μπέκαμ για το Αγγλία-Σουηδία – Fish and chips και… ΙΚΕΑ

07.07.2018 10:07
Το απίστευτο στοίχημα Ιμπραχίμοβιτς-Μπέκαμ για το Αγγλία-Σουηδία - Fish and chips και… ΙΚΕΑ - Media

 

Η Σουηδία αναμετράται με την Αγγλία (17:00) για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις δυο ομάδες να φιλοδοξούν ότι θα φτάσουν στην 4άδα της διοργάνωσης, όπου θα παίξουν με το νικητή του ζευγαριού Κροατία – Ρωσία.

Οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ντέιβιντ Μπέκαμ έβαλαν στοίχημα για την αποψινή μάχη και αν μη τι άλλο ήταν απολαυστικοί. Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό που αφορά τους συγκεκριμένους δυο ανθρώπους.

“Ντέιβιντ Μπέκαμ, αν νικήσει η Αγγλία, θα κεράσω δείπνο οπουδήποτε θέλεις στον κόσμο. Αν όμως νικήσει η Σουηδία, θα μου πάρεις οτιδήποτε θέλω από τα ΙΚΕΑ. Εντάξει;”, προκάλεσε ο “Ίμπρα” τον “Μπεκς”, για να πάρει την απάντηση:

“Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αν η Σουηδία νικήσει, εγώ προσωπικά θα σε πάω στα ΙΚΕΑ και θα σου πάρω οτιδήποτε θέλεις για το νέο αρχοντικό στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Αν όμως νικήσει η Αγγλία, θέλω να έρθεις σε έναν αγώνα της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, να φορέσεις φανέλα της εθνικής και να απολαύσεις fish and chips στο ημίχρονο”.

Αν μη τι άλλο, θα έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον ο αγώνας για το στοίχημα που έβαλαν οι δυο τους, οι οποίοι είχαν συνυπάρξει στην Παρί Σεν Ζερμέν πριν μια πενταετία!

Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:10