search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Σπυράκη: Η παρουσία Καμμένου στο ΝΑΤΟ είναι αυτογελοιοποίηση

07.07.2018 11:05
Πώς σπάμε σωστά ένα σπυράκι - Media

 

Για αυτογελοιοποίηση του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Βραδυνή» η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχετικά με την επικείμενη παρουσία του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 1 και 12. Ταυτόχρονα, μιλά για «πολιτικό εξευτελισμό» του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου, που βυθίζει την χώρα στην αβεβαιότητα.

«Τα όρια της αυτογελοιοποίησης είναι δυσδιάκριτα για τους υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτός που ισχυρίζεται ότι λειτουργεί ως θεματοφύλακας των εθνικών μας συμφερόντων, θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση των προθύμων δεν πέφτει. Κι έπειτα θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να μας “πείσει” πως θα εμποδίσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας» σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη.

«Όσο νωρίτερα (σ.σ. γίνουν οι εκλογές), τόσο το καλύτερο για την πατρίδα μας. Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου έχει ξεπεράσει τα όρια της θεσμικής ανισορροπίας κι έχει φτάσει στον πολιτικό εξευτελισμό. Ο συνοδηγός στο τραινάκι της εξουσίας, απειλεί καθημερινά πως θα εκτροχιάσει την κυβερνητική συμπόρευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτό που τελικά καταφέρνουν, είναι να βυθίζουν τη χώρα μας στην αβεβαιότητα. Όμως η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία δεν αντέχουν άλλη περίοδο αστάθειας. Αρκετά πληρώσαμε τους ερασιτεχνισμούς τους. Χρειαζόμαστε ρεαλιστικό σχέδιο για να γίνει η ζωή όλων μας καλύτερη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την περικοπή συντάξεων, η κ. Σπυράκη κάνει λόγο για «ψηφισμένο μέτρο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», προσθέτοντας πως «η Νέα Δημοκρατία δίνει τη δυνατότητα στον κ. Τσίπρα τώρα να ακυρώσει τις μειώσεις. Εφόσον δεν το κάνει, είναι προφανές ότι έχει δεσμεύσει τη χώρα. Η ΝΔ μετά τις εκλογές θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44