15/12/2018 17:01:04

Θεσσαλονίκη: Πολίτες μετακίνησαν με τα χέρια τους παράνομα σταθμευμένο ΙΧ για να περάσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Πολίτες μετακίνησαν με τα χέρια τους παράνομα σταθμευμένο ΙΧ για να περάσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Media

 

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά παράνομα παρκαρισμένων οχημάτων, που εμποδίζουν τόσο την κυκλοφορία των λεωφορείων όσο και των πεζών στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ομάδα Active Thessaloniki στο Facebook, πολίτες αναγκάστηκαν να μετακινήσουν με τα χέρια τους Ι.Χ. που είχε παρκάρει παράνομα στην Αριστοτέλους και εμπόδιζε την κυκλοφορία λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Ως αποτέλεσμα, το λεωφορείο καθυστέρησε 10 λεπτά στη διαδρομή του και έκλεισε τη μία λωρίδα της Εγνατίας, αφού ήταν αδύνατο να προχωρήσει. 

«Αριστοτέλους με Έγνατια, στην καρδιά της πόλης. Η πινακίδα στα δεξιά σαφής "απαγορεύεται ακόμα κι η είσοδος οχημάτων εκτος ΟΑΣΘ" πόσο μάλλον η στάθμευση.. Μάλιστα ο τύπος είχε παρκάρει πάνω στους πλαστικούς βιδωμένους κώνους. Επι 10' σταματημένο το λεωφορείο κλείνοντας και τη μία λωρίδα της Εγνατίας, αφού δεν χωρούσε. Αναγκάστηκαν να το σηκώσουν οι περαστικοί με τα χέρια τους. Μόνο ντροπή για λογαριασμό του ηλίθιου", αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.