search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις φαρμακοποιών- γιατρών

10.01.2012 06:44
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις φαρμακοποιών- γιατρών - Media

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι νοσοκομειακοί και οι ιδιώτες γιατροί, όπως και οι φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι νοσοκομειακοί και οι ιδιώτες γιατροί, όπως και οι φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συνεδριάσουν την Πέμπτη για να καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους, οι γιατροί του ΙΚΑ απέχουν από τα καθήκοντά τους έως την Παρασκευή, ενώ σήμερα είναι η τελευταία ημέρα απεργίας των ιδιωτών γιατρών.

Παράλληλα, τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους μέχρι την Παρασκευή αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αθήνας και του Πειραιά, στις χθεσινές τους γενικές συνελεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την Παρασκευή οι φαρμακοποιοί δεν θα χορηγούν με πίστωση φάρμακα στους ασφαλισμένους σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τη Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος προειδοποίησε τους φαρμακοποιούς ότι αν συνεχίσουν να μη χορηγούν φάρμακα στους ασφαλισμένους όλων των ταμείων θα προχωρήσει σε κατάργηση των συμφωνιών των ασφαλιστικών ταμείων με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους και στην κατάρτιση μεμονωμένων συμβάσεων με φαρμακεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11