search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:08
MENU CLOSE

Επίθεση Γεωργιάδη σε Μοσκοβισί: Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Εμπαίζει τους συνταξιούχους με Τσίπρα

08.07.2018 07:43
Γεωργιάδης για Πολυτεχνείο: Κουτσούμπας και Βαρουφάκης δεν διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση των εκδηλώσεων για τον πόλεμο της Ελλάδας κατά του ναζισμού - Media

 

Συνεχίζεται η κριτική της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση με αφορμή την άρνηση του πρωθυπουργού να δεχθεί τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Για εμπαιγμό των συνταξιούχων από τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι στη Βουλή ο πρωθυπουργός δεν βρήκε τίποτα να πει για τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Εξαπέλυσε επίθεση και στον επίτροπο Οικονομικών Μοσκοβισί, ο οποίος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα άφησε περιθώρια για επαναδιαπραγμάτευση των συντάξεων, χαρακτηρίζοντάς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας ότι είναι σε συμπαιγνία με τον κ. Τσίπρα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ «πρόφαση» την τροπολογία της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας πως υπάρχει σειρά στην πολιτική. Προσέθεσε ωστόσο ότι κατά την άποψή του υπάρχει δημοσιονομικός χώρος το 2019 και για τις συντάξεις και για το αφορολόγητο.

Από την πλευρά του ο Γεράσιμος Γιακουμάτος υποστήριξε στον σταθμό μας ότι δεν πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις, σημειώνοντας πως τα λεφτά βρίσκονται καθώς υπάρχει το πλεόνασμα του ΕΦΚΑ που επικαλείται η κυβέρνηση.

Κατάργηση των μειώσεων των συντάξεων ζήτησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου καλώντας την κυβέρνηση να υπερψηφίσει την σχετική πρόταση της Φώφης Γεννηματά.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15