search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς»: Με έχουν φτύσει στον δρόμο για τον ρόλο μου (Video)

08.07.2018 07:49
Περικλής Λιανός: «Όταν ήμουν μέλος του Πειθαρχικού στο ΣΕΗ δικάσαμε έναν γνωστό ηθοποιό» - Media

 

Στην εκπομπής Dot. μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος για τα 5 χρόνια που λείπει από την Ελλάδα και δοκιμάζει την τύχη του στο Χόλιγουντ με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο ηθοποιός, που έγινε μόνιμος κάτοικος της πόλης με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον χώρο του θεάματος, στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στις εκατοντάδες οντισιόν που μπορεί να δώσει σε ένα έτος για να πάρει έναν ρόλο αλλά και τις επιτυχίες του να παίξει δίπλα σε πολύ διάσημους ηθοποιούς.

Σε ερώτηση για το αν τον αναγνωρίζουν στον δρόμο, θυμήθηκε ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο τον έφτυσαν και του φώναξαν «γιατί το έκανες αυτό στο κορίτσι;», εξηγώντας πως ο άνθρωπος που τον έφτυσε ήταν τσαντισμένος για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς».

Έναν ρόλο στον οποίο εγκατέλειπε τη «Χαρά» (Ρένα Λουιζίδου).

Τέλος αναφέρθηκε στην παρέα που έχουν φτιάξει οι Έλληνες ηθοποιοί που προσπαθούν να πετύχουν στην Αμερική.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος χαρακτηρίστηκε αδερφός του ενώ στην παρέα προστέθηκε πρόσφατα και το πρώην ζευγάρι Βλάχου – Τριανταφυλλίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24