26/10/2020 06:36:28

Ινδός δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές πολυτελείας στους 3.500 υπαλλήλους του

Ινδός δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές πολυτελείας στους 3.500 υπαλλήλους του - Media

 

Ιδιαίτερα γενναιόδωρος αποδείχθηκε Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος αποφάσισε να ξοδέψει μερικά από τα εκατομμύριά του, για να κάνει δώρο διακοπές μιας εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη σε 3.500 υπαλλήλους του. 

Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, αποφάσισε να σπονσοράρει τις διακοπές των υπαλλήλων του, κλείνοντας για τις ανάγκες διαμονής τους περισσότερα από 10 πανάκριβα ξενοδοχεία της τουρκικής πρωτεύουσας. 

Μάλιστα, εκτός από τα έξοδα διαμονής αλλά και τα εισιτήρια προς και από την Κωνσταντινούπολη, μερίμνησε και για τη διασκέδασή τους προγραμματίζοντας ξεναγήσεις στο Τοπ Καπί, στην Αγία Σοφία αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς της πόλης. Μάλιστα έχουν ήδη ναυλωθεί ειδικές πτήσεις τσάρτερ, ενώ στο «πακέτο» των διακοπών προβλέπεται  και μπόνους 1 εκατομμυρίου για τα ψώνια και την διασκέδαση των «πιο τυχερών υπαλλήλων του πλανήτη».

Σύμφωνα με πηγές, το κόστος αυτής της «απόβασης» στην Πόλη θα κοστίσει στον Ινδό κροίσο περίπου στα 10 εκατομμύρια δολάρια. 

Το «δώρο» του δισεκατομμυριούχου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, οργανώθηκε από την Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας (Tursab), το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Shop Turkey, αλλά και αξιωματούχους του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.