search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Κοιλιακοί: Μήπως σαμποτάρουμε οι ίδιοι το αποτελέσμα; (Videos)

08.07.2018 10:33
Δείτε πώς σε 5 λεπτά θα αποκτήσετε τους κοιλιακούς των ονείρων σας (Video) - Media

 

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε κοιλιακούς για να δούμε το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί. Άλλοι λένε κάθε μέρα, άλλοι τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετό. Αλλά ποια είναι η αλήθεια;

Μήπως σαμποτάρουμε εμείς οι ίδιοι τη γράμμωση των κοιλιακών μας, τελικά;

Ξεκίνησαν οι ζέστες, οι διακοπές έρχονται, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για να τελειοποιήσετε τους κοιλιακούς σας. Κάπου όμως βρήκατε ένα πρόγραμμα γρήγορων κοιλιακών προπονήσεων και σχεδιάζετε να τα κάνετε καθημερινά, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σμιλέψετε τη κοιλιά σας, σωστά; ΟΧΙ ακριβώς.

Όταν κάνετε τις ίδιες ασκήσεις κάθε μέρα, ίσως προκαλείτε περισσότερη βλάβη παρά καλό. «Κάθε φορά που τροφοδοτείτε με δύναμη, προκαλείτε μικρο-δάκρυα στο μυ”, λέει ο Astrid Swan, πιστοποιημένος εκπαιδευτής NASM στο Bootcamp του Barry στο West Hollywood, CA (ο οποίος έχει δολοφονικά six packs).

“Ο μυς χρειάζεται χρόνο για να θεραπευτεί και καθώς θεραπεύεται, μεγαλώνει και τότε βλέπετε αποτελέσματα”. Κάνοντας την ίδια άσκηση ή εκτελώντας το ίδιο μέρος του σώματος ξανά και ξανά, δεν θα έχετε κανένα απολύτως όφελος. Αντ ‘αυτού, θα είστε πιο επιρρεπείς στο να προκαλέσετε κάποιο τραυματισμό λόγω κατάχρησης.

Οι κοιλιακοί είναι σαν οποιονδήποτε άλλο μυ που εξασκούμε. Δίνοντας έτσι χρόνο στους μύες να μεγαλώνουν και να θεραπεύονται είναι ζωτικής σημασίας..

Η ενίσχυση του πυρήνα μας είναι σημαντική όχι μόνο για την επίτευξη μιας επίπεδης κοιλιάς αλλά και για τη βελτίωση της στάσης, της ισορροπίας και για την ανακούφιση του πόνου στην πλάτη.

 

Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος της απόκτησης των κοιλιακών σας είναι να έχετε υπό έλεγχο τι τρώτε.  Κάποιοι λένε πως οι κοιλιακοί είναι πραγματικά κατασκευασμένοι στην κουζίνα. Η δουλειά των κοιλιακών στο γυμναστήριο είναι πολύ σημαντική αλλά ακόμα πιο σημαντική δουλειά ως προς την απόκτησή τους είναι τι και πόσο τρώμε.

Πηγή: keepup.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:25