search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:04
MENU CLOSE

Αντετοκούνμπο: Στην Ελλάδα πιστεύουν πως δεν θα παίξω ποτέ στην Εθνική

08.07.2018 12:16
«I Can

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσιάστηκε… αινιγματικός για τη συμμετοχή του στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου, όμως δήλωσε πως θα παίξει στο Παγκόσμιο του 2019.

Μιλώντας στη Marca, o σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμα αν θα παίξει στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου για την δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου του 2019, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο τουρνουά της Κίνας, αν φυσικά δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε πως αρκετοί στην Ελλάδα δεν πιστεύουν πως θα αγωνιστεί ξανά με την Εθνική, αλλά ο ίδιος ξεκάθαρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Μίλησα με τον προπονητή μου και θα  ήθελα πολύ να παίξω. Όχι τώρα, επειδή η ομάδα πηγαίνει εξαιρετικά, κερδίζουν. Αλλά αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν τραυματισμοί, θα είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα πιστεύουν πως δεν θα παίξω ποτέ στην Εθνική, αλλά ξέρω τι θα συμβεί και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα», ανέφερε ο Γιάννης, προτού μιλήσει για τον στόχο του MVP και της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τους Μιλγουόκι Μπακς:

«Είναι ένας στόχος που με οδηγεί στο να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά καθημερινά. Μπορείς να κερδίσεις αυτό το βραβείο μόνο αν κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Παράδειγμα αποτελεί ο Λεμπρόν, που έκανε καλύτερους τους συμπαίκτες του, αν και δεν ήταν στην καλύτερη ομάδα. Το ίδιο ισχύει και με τον Χάρντεν. Πρέπει να κερδίσεις παιχνίδια και να κάνεις καλύτερους τους συμπαίκτες του, αν θέλεις να κερδίσεις το βραβείο του MVP. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, μπορούμε να φτάσουμε μακριά».

Σε ό,τι αφορά την μετακίνηση του Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς αλλά και την πιθανότητα να αφήσει τους Μπακς, ο Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος: «Με σόκαρε η μεταγραφή του Λεμπρόν. Ήταν όμως απόφασή του και του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο εγώ, δεν θα πάω στη Δύση. Το χρωστάω στην πόλη του Μιλγουόκι, θέλω να φτάσουμε μαζί ψηλά. Θέλω να κερδίσω με το Μιλγουόκι και να γίνουμε οι καλύτεροι στο ΝΒΑ».

Τέλος, ο Γιάννης μίλησε και για τον Λούκα Ντόντσιτς, λέγοντας: «Είναι ο πιο συναρπαστικός παίκτης που έχει βγει στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσει το στίγμα του στο ΝΒΑ, πέρσι κέρδισε τα πάντα. Είναι έτοιμος και πολύ ώριμος για την ηλικία του. Έχει πολύ ταλέντο και περιμένω ότι θα είναι από νωρίς καλός».

Πηγή: sdna.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15