search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:04
MENU CLOSE

Στα άδυτα της CIA o Ντάνιελ Κρεγκ

09.07.2018 06:34
Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν θα αφήσω ούτε σεντ στα παιδιά μου όταν πεθάνω - Media

 

Στα άδυτα της CIA, στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια, βρέθηκε ο Ντάνιελ Κρεγκ σε μια προσπάθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ να επικοινωνήσουν με το κοινό και να κάνουν πιο κατανοητό τον τρόπο λειτουργίας τους. 

Ο Κρεγκ ετοιμάζεται να γυρίσει την 25η ταινία Τζέιμς Μποντ, την πέμπτη και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία για τον ίδιο, και η CIA παρουσίασε την επίσκεψή του στις 26 Ιουνίου με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Reel vs Real. 

Στην ιστοσελίδα της CIA γράφτηκε σχετικά με την επίσκεψη του Βρετανού ηθοποιού: «Ο Κρεγκ συναντήθηκε με την ηγεσία και τις ομάδες εργασίες, και του εξηγήθηκε ότι η κατασκοπεία στην πραγματικότητα λειτουργεί περισσότερο με “μανδύα” και λιγότερο με “μαχαίρι” απ’ ό,τι παρουσιάζεται στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Ο κ. Κρεγκ ενημερώθηκε για την ομαδική δουλειά που γίνεται στην υπηρεσία πληροφοριών και εντυπωσιάστηκε από την δέσμευση και την αφοσίωση των αξιωματικών της CIA».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01