search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:39
MENU CLOSE

Με ερωτική διάθεση ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα! (Photos)

09.07.2018 08:44
Με ερωτική διάθεση ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα! (Photos) - Media

 

Στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο Costa Navarino βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνοντας όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, λίγο πριν ανακοινωθεί επισήμως η μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Μάλιστα, οι δυο τους θέλησαν να μοιραστούν όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στο instagram. Σε μια από αυτές βλέπουμε τον άσσο του ποδοσφαίρου να ποζάρει με τη σύντροφό του και τον 8χρονο γιο του, Κριστιάνο Ρονάλντο Junior.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απόλαυσε και το ηλιοβασίλεμα από το Costa Navarino τρώγοντας μαζί με την παρέα του, ενώ δεν παρέλειψε να συνομιλήσει και με τους θαυμαστές του στο Instagram, κάνοντας live μετάδοση από τη Μεσσηνία.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται τη Μεσσηνία, ενώ ο ίδιος έχει επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα παλαιότερα κάνοντας διακοπές στη Μύκονο με την τότε διάσημη σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:39