search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:02
MENU CLOSE

Ποιος ήταν ο λόγος που ο Τσίπρας αρνήθηκε την πρόσκληση για την ορκωμοσία Ερντογάν

09.07.2018 11:40
Ποιος ήταν ο λόγος που ο Τσίπρας αρνήθηκε την πρόσκληση για την ορκωμοσία Ερντογάν - Media

 

Αρνητική ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρόσκληση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν να παραστεί στην μεγαλοπρεπή ορκωμοσία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Από το Μέγαρο Μαξίμου παραμένουν φειδωλοί και παραπέμπουν στην επαφή που προγραμματίζεται να έχουν οι κκ Τσίπρας και Ερντογάν την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη (ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημέρα)  στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες. 

Σύμφωνα με το iefimerida.gr  ο ουσιαστικός λόγος της άρνησης του Αλέξη Τσίπρα σχετίζεται με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται επί μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης, χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κατηγορητήριο. Εξ’ αυτού του λόγου, η κυβέρνηση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και με αφορμή την παρουσία της κας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία, έκαναν λόγο για ‘υποκριτική στάση’. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15