search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ η βάπτιση του γιου τους!

09.07.2018 13:32
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ η βάπτιση του γιου τους! - Media

 

Ο πρίγκιπας Λούι, το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, θα βαπτιστεί σήμερα σε οικογενειακό κύκλο παρουσία στενών φίλων στο παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο.

Η προγιαγιά του, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δεν θα παραστεί, ούτε ο προπάππους του, ο 97χρονος Φίλιππος, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, είχε συμφωνηθεί ότι η 92χρονη μονάρχης δεν θα παρίστατο στη μικρή οικογενειακή εκδήλωση και η απουσία της δεν οφείλεται σε λόγους υγείας.

Η Ελισάβετ Β’ δεν παρέστη σε λειτουργία τον περασμένο μήνα γιατί αισθανόταν “αδιαθεσία”, ωστόσο έκτοτε πραγματοποίησε σειρά επίσημων υποχρεώσεων.

Η μονάρχης αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στο Λονδίνο ενόψει ενός σφιχτού προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή στον πύργο του Ουίνδσορ.

Οι παππούδες του μικρού και από τους δύο γονείς θα παραστούν – ο πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα, οι γονείς της Κέιτ. Το παρών θα δώσουν επίσης ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, ο αδελφός και η αδελφή της Κέιτ και βέβαια οι έξι νονοί του Λούι που είναι στενοί φίλοι και συγγενείς των γονιών του. Ανάμεσά τους η ξαδέλφη της Κέιτ, η Λούσι Μίντλετον, ο Νίκολας βαν Κούτσεμ, του οποίου η κόρη ήταν παρανυφάκι στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν, ο Γκάι Πέλι, παιδικός φίλος του Ουίλιαμ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47