search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Καιρός: Συνεχίζονται οι τοπικές καταιγίδες

10.07.2018 07:31
Συνεχίζονται και σήμερα οι βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις βοριάδες ως 8 μποφόρ - Media

 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά και τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 32, στην Ήπειρο από 19 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 29, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 30 βαθμούς, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, αλλά στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Πολύ ενισχυμένοι δυτικοί άνεμοι εντάσεων έως 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου και στη θάλασσα των Κυθήρων.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ορεινά θα αυξηθούν με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και βαθμιαία νότιοι με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33