search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Πώς θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt

10.07.2018 14:57
Επίπεδη κοιλιά: Έξι κινήσεις που κάνουν το λίπος παρελθόν - Media

 

Έχεις ένα γάμο/ραντεβού/εκδήλωση κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες της μέρας και θέλεις να δείχνεις στα καλύτερά σου; Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας σού εγγυόμαστε ότι θα σού φύγει το φούσκωμα και θα αισθάνεσαι πολύ πιο ανάλαφρη! Εντάξει προφανώς δεν θα αποκτήσεις από το πουθενά six pack αλλά θα ξεφορτωθείς τη δυσφορία και θα νιώσεις ευεξία:

Πιες χλιαρό νερό με λεμόνι με το που ξυπνήσεις
Αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή μυστικά αδυνατίσματος, καθώς αποτοξινώνει τον οργανισμό, ειδικά το πρωί με άδειο στομάχι, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας επιταχύνει το μεταβολισμό.

Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι με νερό
Μπορεί να ακούγεται κάπως ανορθόδοξο, αλλά ο εχθρός του φουσκώματος είναι το πολύ νερό. Πιες όσο περισσότερο μπορείς κατά τη διάρκεια της μέρας για να αποτοξινώσεις και να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου, αλλά και να απαλλαγείς από το ανεπιθύμητο πρήξιμο.

Μείνε μακριά από συγκεκριμένες τροφές
Κυρίως όσο μεγαλώνουμε, ο οργανισμός μας συνήθως δυσκολεύεται να μεταβολίσει αποτελεσματικά τα γαλακτοκομικά και έτσι συχνά μάς προκαλούν φούσκωμα. Στη λίστα των ενόχων για το ανεπιθύμητο πρήξιμο συναντάμε επίσης λαχανικά, όπως το μπρόκολο, τα όσπρια, τα αναψυκτικά και τις τυποποιημένες τροφές. Καλό θα ήταν να τα αποφύγεις τη μέρα που έχεις την εκδήλωση εκείνη που περίμενες μήνες!

Επίλεξε τροφές που ανακουφίζουν
Βάλε λίγο τζίντζερ στο πρωινό σου νερό με λεμόνι, επίλεξε μια μπανάνα για σνακ και γέμισε το μεσημεριανό και το βραδινό σου με αβοκάντο και σπαράγγια.

Πες όχι στο αλάτι
Όπως ξέρεις, αποτελεί τη Νο.1 αιτία κατακράτησης υγρών στο σώμα. Προσπάθησε λοιπόν να το αποφύγεις και δώσε γεύση στο φαγητό σου χρησιμοποιώντας μπαχαρικά και φρέσκα μυρωδικά από το μπαλκόνι σου.

Πηγή: olivemagazine

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00