search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:44
MENU CLOSE

Έγινε το «μπαμ»: Στη «Γιούβε» από την Ρεάλ ο Ρονάλντο

10.07.2018 15:56
Υπουργός αθλητισμού Ιταλίας για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Παραβίασε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό» - Media

 

Με ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ ανέφερε τα εξής:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ανταποκρινόμενο στη θέληση και τη θέληση που εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε την παραχώρησή του στη Γιουβέντους.

Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και που είναι ένας από τους λαμπρότερους στην ιστορία της ομάδας μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
 
Πέρα από τους τίτλους, τα τρόπαια και τους θριάμβους στους αγωνιστικούς χώρους σε αυτά τα 9 χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν παράδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, υπευθυνότητας, ταλέντου και βελτίωσης.
 
Έχει γίνει ο τοπ σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Κατέκτησε συνολικά 16 τιτλους και 4 Champions League. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε 4 Χρυσές Μπάλες και 3 Χρυσά Παπούτσια ανάμεσα σε άλλα.
 
Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου».
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος της μετακίνησης του CR από τη βασίλισσα στη vecchia signora θα κοστίσει 88 εκατομμύρια λίρες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:44