23/07/2019 15:17:43

ΣΥΡΙΖΑ κατά Δημοσχάκη-ΝΔ: Στο «κόκκινο» η εθνικιστική παράνοια

ΣΥΡΙΖΑ κατά Δημοσχάκη-ΝΔ: Στο «κόκκινο» η εθνικιστική παράνοια - Media

 

Σφοδρότατη επίθεση κατά της ΝΔ και του βουλευτή Έβρου του κόμματος Αναστάσιου Δημοσχάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημοσχάκης χαρακτήρισε τη συνθήκη -η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερντογάν...- ως «επαίσχυντη και επώδυνη».

Με αφορμή τη δήλωση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η εθνικιστική παράνοια στη ΝΔ έχει "χτυπήσει κόκκινο". Οι απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή Έβρου και αναπληρωτή τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Α. Δημοσχάκη περί "επαίσχυντης και επώδυνης" Συνθήκης της Λωζάννης έρχονται σε μια περίοδο όπου πληθαίνουν στη γειτονική χώρα δηλώσεις από κορυφαίους παράγοντες, με τις οποίες ανακινείται ζήτημα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάννης. Καλούμε άμεσα τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει αν εκφράζει την ΝΔ η συγκεκριμένη επικίνδυνη δήλωση, η οποία αντιτίθεται στην πάγια θέση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, περί μη αναθεώρησης των Διεθνών Συνθηκών».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.