search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Ο Πελετίδης τα κατάφερε: Στους κατοίκους της Πάτρας το παραλιακό μέτωπο της πόλης!

10.07.2018 17:07
Πρόταση του εμπορικού συλλόγου Πατρών για περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων       - Media

 

«Το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας θα γίνει χώρος αναψυχής και δραστηριοτήτων για όλους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, μετά την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας με την οποία κατοχυρώνεται για 99 χρόνια η δωρεάν παραχώρηση στον δήμο Πατρέων της χρήσης της πρώην χερσαίας ζώνης του λιμανιού της πόλης.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση «η θετική αυτή εξέλιξη, είναι αποτέλεσμα των μακροχρόνιων αγώνων του πατραϊκού λαού, καθώς και της αγωνιστικής διεκδίκησης, στην οποία είχε σημαντική συμβολή η δημοτική αρχή, με αντίστοιχου περιεχομένου αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, και οργάνωση κινητοποιήσεων».

Επίσης, ο δήμος τονίζει ότι «δεσμευόμαστε πως μαζί με τον πατραϊκό λαό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κρατική χρηματοδότηση και αξιοποίηση της περιοχής υπέρ των αναγκών των δημοτών μας» προσθέτοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να χαρατσωθεί ο πατραϊκός λαός για δράσεις αναψυχής και πολιτισμού.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26