search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Νέα βεβήλωση εβραϊκού μνημείου στη Θεσσαλονίκη

10.07.2018 17:31
Νέα βεβήλωση εβραϊκού μνημείου στη Θεσσαλονίκη - Media
 
«Δε θα ανεχτούμε καμία μορφή εθνικιστικής μισαλλοδοξίας και δε θα επιτρέψουμε την επιστροφή σε σκοτεινές σελίδες της Ιστορίας και καλούμε ενωμένο τον δημοκρατικό κόσμο να αντιδράσει» δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σχετικά με την βεβήλωση του Εβραϊκού Μνημείου που βρίσκεται μέσα στο ΑΠΘ.
 
«Ακόμη ένα κρούσμα φασιστικής επιθετικότητας ήρθε να προστεθεί στο τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη από ακροδεξιές ομάδες με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτήν τη φορά οι αυτοαποκαλούμενοι “πατριώτες” βεβήλωσαν το Εβραϊκό Μνημείο που βρίσκεται μέσα στο ΑΠΘ πετώντας μπογιές και γράφοντας συνθήματα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή του καταδικάζοντας τη βεβήλωση του μνημείου θεωρώντας την, «ύψιστη προσβολή προς τους συμπολίτες μας Εβραίους οι οποίοι πέθαναν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης».
 
«Δηλώνουμε πως δε θα ανεχτούμε καμία μορφή εθνικιστικής μισαλλοδοξίας και δε θα επιτρέψουμε την επιστροφή σε σκοτεινές σελίδες της Ιστορίας και καλούμε ενωμένο τον δημοκρατικό κόσμο να αντιδράσει» καταλήγει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:54