search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο του Κλούνεϊ: Καρέ – καρέ η σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο (Video)

11.07.2018 06:54
Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο του Κλούνεϊ: Καρέ - καρέ η σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο (Video) - Media

 

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που είχε την Τρίτη ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Σαρδηνία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που καταγράφει στιγμή προς στιγμή τη σύγκρουση της μηχανής του ηθοποιού με μια Mercedes. Μια σύγκρουση που για λίγα δευτερόλεπτα, μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα ο Κλούνεϊ να βρεθεί για δευτερόλεπτα στον αέρα και να βρει το κεφάλι του στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου το οποίο έσπασε σε χίλια κομμάτια.

Ευτυχώς, ο ηθοποιός φορούσε το κράνος του, οπότε δεν τραυματίστηκε σοβαρά,

Συγκεκριμένα στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που το σκούτερ του ηθοποιού συγκρούεται με μία με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στον αέρα για μερικά δευτερόλεπτα.

Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ να βρίσκει με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, το οποίο άλλωστε και αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το σημείο, καθώς το τζάμι του αυτοκινήτου έχει σπάσει σε μικρά κομμάτια.

Ευτυχώς ο διάσημος ηθοποιός δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι καθώς φορούσε το κράνος του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής απ΄όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Τρίτης, ενώ σύμφωνα με το TMZ ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει μόνο μερικούς μώλωπες στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη.

Ο ηθοποιός αναρρώνει πλέον σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Αμάλ, που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:50