search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:38
MENU CLOSE

Το πρωτότυπο δώρο του πρίγκιπα Χάρι στον ανιψιό του για τη βάφτισή του

11.07.2018 07:07
Ωχ, λάθος... - Η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει πώς αποκαλεί τον πρίγκιπα Χάρι (Video) - Media

 

Ο πρίγκιπας Χάρι πλήρωσε περίπου 8.000 λίρες για να αποκτήσει την πρώτη έκδοση του βιβλίου «Γουίνι το αρκουδάκι» ως δώρο για την βάφτιση του ανιψιού του Λουίς.

Ο 33χρονος πρίγκιπας σχεδιάζει να ξεκινήσει μια αποκλειστική βιβλιοθήκη για τον μικρό του ανιψιό αφιερωμένη στην αδικοχαμένη του μητέρα πριγκίπισσα Νταϊάνα.
«Μια από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του Χάρι είναι όταν η μητέρα του τού διάβαζε μία ιστορία για να κοιμηθεί», δήλωσε μία πηγή στην εφημερίδα «The Sun» και πρόσθεσε: «Αγαπούσε όλους τους παλιούς κλασικούς συγγραφείς και ο Χάρι είχε την ιδέα να ξεκινήσει μία μικρή βιβλιοθήκη με βιβλία πρώτης έκδοσης για τον Λουίς, την Σάρλοτ και τον Τζορτζ για να τα απολαμβάνουν όσο μεγαλώνουν».
Αρχικά, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να αγοράσει το βιβλίο «Μέσα από τον καθρέφτη» του Λιούις Κάρολ έναντι 24 χιλιάδων λιρών, αλλά αποφάσισε να τελικά να αγοράσει το πρώτο βιβλίο του «Γουίνι το αρκουδάκι» ως πιο κατάλληλο για την ηλικία του μικρού πρίγκιπα.
«Ο Ροβινσώνας Κρούσος ήταν το αγαπημένο βιβλίο του Ουίλιαμ, αλλά ο Χάρι αγαπούσε όλα τα βιβλία του Α.Α Μιλν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37