search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:49
MENU CLOSE

Θρίλερ με τον Δημήτρη Ζουγκό: «Θα συντελεστεί μια αυτοκτονία – Θα βρεθεί ένα πτώμα»

11.07.2018 08:11
Θρίλερ με τον Δημήτρη Ζουγκό: «Θα συντελεστεί μια αυτοκτονία - Θα βρεθεί ένα πτώμα»  - Media

 

Την τελευταία στιγμή σώθηκε ο Δημήτρης Ζουγκό ο οποίος είχε κάνει γνωστό ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Στις 9/7 θα συντελεστεί μια αυτοκτονία. Θα βρεθεί ένα πτώμα εκ πρώτης αγνώστων λοιπών στοιχείων κι έπειτα θα ταυτοποιηθεί…», έγραφε χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης με επιχείρηση «εξπρές» της αστυνομίας να τον αποτρέπει την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η ζωή του σώθηκε χάρη σε έναν φίλο του, ο οποίος είδε την επιστολή που είχε στείλει σε έντυπα και ιστοσελίδες, καταγγέλλοντας κυκλώματα στον χώρο του πολιτιστικού θεάματος και έδρασε άμεσα.

Η επιστολή του είχε τίτλο «Αναγγελία μιας αυτοχειρίας», όπου ο βραβευμένος από το υπουργείο Πολιτισμού καλλιτέχνης ανέφερε ακόμα και την ημερομηνία κατά την οποία είχε αποφασίσει να φύγει από τη ζωή, ενώ παράλληλα, υποδείκνυε ως ηθικούς αυτουργούς σπουδαία ονόματα του θεάτρου και του πολιτισμού.

«Στις 9/7 θα συντελεστεί μια αυτοκτονία. Θα βρεθεί ένα πτώμα εκ πρώτης αγνώστων λοιπών στοιχείων κι έπειτα θα ταυτοποιηθεί…», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ σημείωνε πως «τα πραγματικά αίτια της τελεσίδικης αυτής πράξης θα πρέπει να αναζητηθούν στους κόλπους του πολιτισμού και συγκεκριμένα του θεάτρου. Μιας υπέροχης συνωμοσίας όπου οι ενορχηστρωτές της είναι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ο Δημήτρης Ζουγκό ζητά εδώ κι έντεκα χρόνια το βραβευμένο του έργο «Οι ζητιάνοι» να γίνει παράσταση, χωρίς αποτέλεσμα όμως επειδή όπως ο ίδιος τονίζει πέφτει πάνω σε τοίχους…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:49