26/01/2021 19:53:21

Δ. Καμμένος: Θα φτιάξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς

Δ. Καμμένος: Ο Πάνος Κάμμενος ή είπε ψέματα στη Βουλή ή έδωσε λάθος στοιχεία για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη - Media

 

«Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου, ενός δεξιού ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του νέου κόμματος που ίδρυσε με τον Τάκη Μπαλτάκο, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. 

Σε σχέση με τις πιθανές συνεργασίες, απέκλεισε οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή και με την Κατερίνα Παπακώστα. Υποστήριξε ότι «η δεξιά πήγε μπροστά τη χώρα», τόνισε ότι δεν γνώριζε πως υπήρχε συμφωνία Τσίπρα - Καμμένου για την προώθηση αριστερής ατζέντας.

Εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τη ΝΔ «γιατί είναι κεντροδεξιά, εμείς δεν αναφερόμαστε στην έννοια του κέντρου». «Για την ακροδεξιά -συνέχισε- έχει γίνει τόση προπαγάνδα που είναι δύσκολο να δώσει κανείς έναν ορισμό. Αποκλείονται οι σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, υπάρχουν τείχη απροσπέλαστα».

Εξάλλου, ο αρχηγός του νέου κόμματος είπε ότι δεν πρόκειται αυτός να αναλάβει πρωτοβουλία επικοινωνίας με τον Φραγκούλη Φράγκο, αλλά αν εκείνος το θελήσει, θα απαντήσει στο τηλεφώνημά του. Κατά τον κ. Καμμένο, «μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών θα συλλαμβανόμαστε όσοι μετέχουμε στα συλλαλητήρια».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.