search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:35
MENU CLOSE

«Barbie Feet»: Το νέο trend του instagram που κάνει πάταγο

11.07.2018 12:05
«Barbie Feet»: Το νέο trend του instagram που κάνει πάταγο - Media

 

Το Instagram μπαίνει στην καθημερινότητά μας όλο και πιο ενεργά με τους χρήστες του να πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα. Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα stories στην εν λόγω εφαρμογή έχουν γίνει καθημερινότητα για αμέτρητους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα διάφορα trends που κυκλοφορούν κατά καιρούς γίνονται “must” και διαδίδονται σε χρόνο dt.

Ένα από τα trends που κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό ονομάζεται «Barbie Feet» και αποτελεί τη νέα…τρέλα του Instagram!

Πρόκειται για ένα «κόλπο» που έχει ως αποτέλεσμα να δείχνει τα πόδια μακρύτερα. Αφορά τον γυναικείο πληθυσμό και συμβουλεύει τα κορίτσια να σηκώνονται στις μύτες των ποδιών τους όταν τραβούν ολόσωμες φωτογραφίες, όπως ακριβώς έχουν και οι κούκλες Μπάρμπι!

Ένα ακόμα «μυστικό» που κάνει τα πόδια να φαίνονται καλλίγραμμα και αψεγάδιαστα είναι η λήψη να γίνεται από κάτω προς τα πάνω…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33