search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:35
MENU CLOSE

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης στο «Κυνηγώντας το όνειρο» του COSMOTE HISTORY HD

11.07.2018 13:32
Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης στο «Κυνηγώντας το όνειρο» του COSMOTE HISTORY HD - Media

 

H σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV «Κυνηγώντας το όνειρο», με επίκεντρο δώδεκα Έλληνες με εξέχουσα πορεία στον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζοντας τον παγκοσμίως καταξιωμένο καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη. Ο γνωστός καθηγητής μιλάει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ικαρία, και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που συνάντησε, αλλά και γεγονότα-σταθμούς στη ζωή του (Τετάρτη 18/7, 21.00). Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23.00.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Εν Χορδαίς και Οργάνοις», σε παραγωγή COSMOTE TV, επιστρέφει για να αναδείξει, και αυτή την εβδομάδα, τον πλούτο, την πολυμορφία και τη δυναμική παρουσία των μουσικών οργάνων στις λαϊκές παραδόσεις του Ελληνισμού. Στο νέο επεισόδιο, παρουσιάζεται ένα από τα σημαντικότερα όργανα στη μουσική παράδοση της καθ’ ημάς Ανατολής, το κανονάκι, το οποίο οφείλει το όνομά του στον Πυθαγόρα (Πέμπτη 12/7, 22.00). Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 19.00.

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεχωρίζει η σειρά «Παναγίες του Αιγαίου», η οποία αποτελεί μια «περιήγηση» στις άλλοτε μεγαλοπρεπείς, άλλοτε ταπεινές και χτισμένες σε σπήλαια ή σε δύσβατα υψώματα εκκλησίες της Παναγίας ανά την Ελλάδα. Στο τρίτο επεισόδιο «μεταφερόμαστε» στη Μονή της Παναγίας της Καστριανής, την προστάτιδα της Κέας (Τετάρτη 18/7, 20.00).

Επιπλέον, στo πλαίσιο του αφιερώματος «Ένδοξα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού», κάνει πρεμιέρα το τρίτο επεισόδιο της ομώνυμης σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV, το οποίο παρουσιάζει το ιστορικό υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού «Παπανικολής». Κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το υποβρύχιο εκτέλεσε 14 περιπολίες στην Αδριατική και το Αιγαίο, βυθίζοντας δεκάδες αντίπαλα σκάφη και περνώντας έτσι στην Ιστορία ως το ενδοξότερο υποβρύχιο του Ελληνικού Ναυτικού (Κυριακή 15/7, 21.00).

Τέλος, στο πρόγραμμα της εβδομάδας, ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ «Ένα ταξίδι με τον πατέρα μου», το οποίο ξετυλίγει την ιστορία της προσωπικής και καλλιτεχνικής πορείας του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, Ντέμη Ρούσσου,  με σημεία αναφοράς την Αλεξάνδρεια, την Αθήνα και το Παρίσι, τις τρεις πόλεις που σημάδεψαν τη ζωή του (Παρασκευή 13/7, 22.00).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:34