search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:09
MENU CLOSE

Ο Τσαβούσογλου επιμένει: Έτοιμοι να παραλάβουμε τους S-400

11.07.2018 14:51
«Βόμβα» Τσαβούσογλου: Ανοίγουμε την Αμμόχωστο - Media
 
Για την παραλαβή των ρωσικών S-400 στα τέλη του 2019 μίλησε εκ νέου την Τετάρτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
 
«Οι πρώτες πυροβολαρχίες θα παραδοθούν προς τα τέλη του επομένου έτους», ανέφερε από τις Βρυξέλλες όπου συμμετέχει στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
 
Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε πως πέραν των ΗΠΑ και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για την προμήθεια των S-400 από την Τουρκία.
 
«Μπορούμε να κατανοήσουμε τις ανησυχίες για το τεχνικό μέρος, για παράδειγμα αν οι S-400 αναγνωρίζουν τα ΝΑΤΟϊκά συστήματα ως εχθρικά. Είμαστε ευαίσθητοι στο θέμα αυτό και έχουμε ήδη θέσει τους όρους μας σχετικά», είπε.
 
«Αν οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ κατανοήσουν τις ανάγκες μας θα αγοράζουμε από αυτούς, θα έχουν προτεραιότητα», είπε ακόμη ο κ. Τσαβούσογλου.
 
Πηγή: enikos.gr/Anadolu
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07