16/12/2018 02:46:55

Συγκλονίζει το ημερολόγιο του 15χρονου αυτόχειρα - «Μερικές φορές η ζωή μου είναι κόλαση»

Συγκλονίζει το ημερολόγιο του 15χρονου αυτόχειρα - «Μερικές φορές η ζωή μου είναι κόλαση» - Media
 
Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό για τα όσα βίωνε ο 15χρονος αυτόχειρας της Αργυρούπολης είναι το προσωπικό ημερολόγιο του μαθητή. Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο 15χρονος αποτυπώνει στο όσα βίωνε από συμμαθητές και φίλους. Στοιχεία αρκετά διαφωτιστικά για να μπορέσουν οι αρχές να ξετυλίξουν και να βρουν την άκρη του νήματος αυτής της τραγικής υπόθεσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις σελίδες, αποτυπώνει τις ατέλειωτες σκέψεις του, τα συναισθήματα του, τα άγχη του, τους προβληματισμούς του και το bullying που δέχονταν. Τις πρώτες του προτάσεις τις γράφει αρχές Ιουνίου και ακολουθεί ένα μεγάλο διάστημα που δεν κρατάει σημειώσεις στο ημερολόγιο, καθώς δεν υπήρχαν, όπως λέει, υβριστικές επιθέσεις και σχόλια.
 
Επανέρχεται στις 6 Ιουλίου, όπου αναφέρεται σε ένα σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό σε βάρος του, το οποίο ίσως τάραξε τον ψυχικό του κόσμο και σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα που ακολούθησαν το επόμενο διήμερο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
 
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο νεαρός έμοιαζε να αισθάνεται απομονωμένος από την κοινωνία, ενώ ανέφερε ότι ορισμένες φορές η ζωή του ήταν «κόλαση».
 
Ήδη έχουν κληθεί να καταθέσουν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.